Tack Kristina

Det var vinträff går- Det var hemma hos Kristina i Stavröd. Det var länge sen jag var hos henne så det var kul och se hur fint de hade fått det.

Hon skulle bjuda oss på paj. Men den blev inte bra så det blev pippifågelgryta istället. Och det var ju inte ett dugg fel. Jättegott

Sen hade klappspelet. Som ju går ut på att alla köper vars 2paket och sen har man en tärning som man slår med och få man en 1 eller 6 Då får man ta ett paket från bordet. När alla paketen från bordet är tagna så får man ta av varandra. Ni kan väl gissa vilket liv där är runt bordet. Rätt som det är har man 4-5 paket sen har man 0. Men snälla som vi är så har vi beslutat att ingen får gå ifrån tomhänt- När det har gått 10min är spelet över och om någon är utan så  får hon ta ett paket av den som har flest. Jag satt med 4 när vi var klara och Madde hade 0. Så hon fick ta ett paket av mig.
Det visade sig att det var en Apa och han var ganska busig. Han var rent av snuskig. Kanske hade han blivit yr när han åkte runt bordet i 10 min, Vi får hoppas det annars har nog Madde haft en jobbig natt med en påträngade apa. Har inte den på bild men här är en annan.


 



Sen kan hon ju om han fortsätter skaffa sig en sån här som hon kan ta på sig själv så kanske de får rikgtigt kul ihop



Ja ha undrar ni kanske Vinet då.

Det vill jag inte prata om eftersom jag gick ifrån utan igen. Men men här kommer det i alla fall

Vi som var där var
Bitte
Madde
Pia
Carita
Kristina
Marie
Anna

Mayvie lämnade flaska men kunde inte vara med.

Vann gjorde
Carita 4
Bitte 3
Mayvie 1


Statestiken ser nu ut så här
Madde 4
Kristina 2
Caritha 5
Mayvie 4
Anna 2
Bitte 8
Pia 0
Marie 4

Men här ser jag att jag glömt förra vinträffen. Så det vore bra om någon som vet kan skriva det till mig, tror att det var Pia som vann något men i alla fall.
Och jag hoppas att ni lägger märket till en som INTE ska ha mer. (hon dricker inte ens vin)

Nu ska jag sätta mig och jobba ett par timmar sen kanske det bär av till auktionen.


RSS 2.0