Nu ska jag förvåna alla...

Ni trodde att jag gett upp helt eller hur. Men icke. Nu är det dax igen för ett litet inlägg. Fast jag vet inte vad jag ska skriva om.

Jag kan ju berätta att jag varje morgon på väg in till jobb sitter och lyssnar på radio kristianstad och morgongänget där är jätteroliga att lyssna på så ibland så får jag anstränga mig för att inte skratta högt. Fast de flesta andra sitter oxå med proppar i öronen. Så de hade väl inte hört mig.

Annars kan jag ju säga att jag tycker våra vädergudar är helt å de´även om det idag är fint väder och har varit så även i går så kommer säkert regnet snart igen. Det är ju snart helg.

På tal om helg så ska Elin konfirmeras nu på lördag och det ska bli skönt när det är över även om vi inte är så många så är det lite stök. Så i morgon har jag tagit ledigt och då ska jag hämta smörgåstårta på Ingelsta. Den ska var god. Så det var skönt när Elin tyckte att det var ett bra alternativ. Jag var fullt beredd på att göra både förrätt huvudrätt och efterrätt men men det är Elin kalas så hon bestämmer.

Vad händer mer....

Jo nästa fredag ska mor Elin och jag gå på opera. Vi ska se Rosenkavaljeren. Det ska förhoppningsvis bli bra. Det blir premiär för Elin att gå på Opera. Så jag hoppas att den är bra. Men det tror jag. Det är ju en riktigt klassisk kostymopera med massor av fina kläder och peruker.

Och på lördagen så är det fest. Det är Möller som fyllt år och ska nu fira sin dag. När sen söndagen kommer är det ju mors dag. Hoppas bara att någon kommer i håg mor här i denna familjen. Min mor är på någon kyrklig aktivitet så henne får vi fira en annan dag.

Om sen hoppas fram någon dag till så ska vi med jobbet till Köpenhamn den 3:e juni och det ska bli kul, jag har bokat fint väder.  Dagen efter är vi lediga som komp för att det 6:e är en söndag.  Elin ska till Göteborg och titta/lyssna på greenday på lördagen sen fyller hon år på söndagen och till slut så avslutar vi med att jag ska upp till Göteborg på måndagen.

Så livet rullar på den ena dagen efter den andra bara försvinner men det är väl det som är livet.

Ha det så bra ni få som någon gång tittar in här.


RSS 2.0