Datorn sönder.....

Så har då datorn pajat här hemma och jag orkar inte ta hem jobbdatorn vaje dag. Så det blir kanske inte så mkt skrivet här de närmaste dagarna. Tänkte att jag skulle sätta in en bild på våra kära vänner Magnus & Kristina. Hoppas att de inte blir ilskna. Ha det bra så hörs vi av

Blixten

Jag har ju innan satt in bilder på lite olika hundar. Här kommer en bild på en hund som jag faktiskt tänker på i bland. Det är Magnus & Kristinas hund som jag här har fotograferat när jag passade honom en sommar dag. Jag tror att Magnus och Kristina var och jagade men jag är inte säker. Gammal och trött var han i alla fall. Och nu finns han inte mer i denna värld. Han var en sån hund som jag tror alla gillade. Snäll och social och gosig. Han leker kanske i himlen med Lufsen en annan hund som vi hade. Jag ska leta upp en bild på honom en dag och sätta in.


Till något helt annat. Vad kallt det är nu på morgonen. I går fick jag gå till bussen, men det var mitt eget fel eftersom jag lånat ut min cyckel till Ankie. Och jag tror nästan att jag frös ihjäl lite grand. Men det är friskt och skönt. Och blåser det inte sä är det bara skönt med lite kyla. Bättre det än grått, trist regnande som kombineras men blåst. Ha det nu riktigt bra. Och Bitte jag tänkte ringa dig i går men rätt var det var så var det dax att gå och lägga sig.  Ringer kanske i dag i stället.

Söndag förmiddag

I dag är det en speciell söndag. Vi ska hem till Daniel på fördelsedagsfika. För första gången ska vi inte fira honom här. Det känns lite konstigt med bra. Jag har nu på fm bakat kärleksmums. Som jag ska ta med till honom.


Ingredienser:

150 gr smör
2 ägg
3 dl socker
1.5 dl mjölk
4 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
1 tsk vaniljsocker
2 msk kakao

Glasyr:

75 g smör
1-2 msk kallt kaffe
2 tsk kakao
2 tsk vaniljsocker
3 ½ dl florsocker

Garnering:

Kokos

Gör så här:

Smält smöret/margarinet i en kastrull.
Vispa ägg och socker pösigt.
Rör ner smöret och mjölken.
Blanda vetemjöl, kakao, bakpulver och vanillinsocker.
Rör försiktigt ner det i äggsmeten.
Bred ut smeten i en smörpappersklädd långpanna, ca 30x40 cm.
Grädda i ugn vid 225° c, 10-15 minuter.
Strö lite socker på ett smörpapper.
Stjälp upp kakan.
Dra av papperet.
Pensla papperet med lite kallt vatten om det inte lossnar.
Låt kakan kallna.

Glasyr:

Smält smöret och rör ner de övriga ingredienserna.
Bred glasyren över den färdiga kakan och strö över kokos.

Skär i fyrkantiga bitar. 

Vill du bli författare? Och så vellingeblomman

Går du och drömmer om att bli författare men tror inte att någon ska köpa din bok. Eller att inget förlag ska gilla den. Då finns här ett alternativ  https://www.vulkan.se/ klicka på länken så kommer du till en sida som du hittar en massa information om hur du ska göra. Hm jag kanske ska skriva en bok. Så blir jag upptäckt och tjänar massor av pengar eller vad tror ni. Tro nu något snällt så kanske jag dedikerar min första bok till er.

ja ja i dag har jag alltså varit på Vellingeblomman med min mor och med Elin. Vi körde ganska tidigt eftersom man vill komma innan alla andra kommer. Och eftersom det var sånt väder så fick  man köra superl ångsamt. Men fram kom vi och fast jag inte behöver något så blev det i alla fall en hel del. Bland annat fina julstjärnor med guld ytterkrukor Supersnygga. Och så fikade vi på Idas cafe. Vi tog lite bilder men Elin har tagit kameran med sig till en kompis så ni får nöja er med snodda internetbilder så länge. Nu ska jag ner och titta på en film. Får se vad det blir. Ha en skön lördagkväll

OPersonal

Badrummet är faktiskt ett steg till på rätt väg.

Nu är taket på plats och spottarna med. Och i morgon kommer killen som ska spackla väggarna hit och gör det.
Taket Med spottar

Och elen funkar den med



Tror ni att det någonsin blir så att jag får bada i mitt badkar. Jag ville ju att det skulle vara klart till Advent. I köket så står alla sakerna. Men men den som väntar på något gått
Tror ni att det kommer till plats till 1:e dec?

Snart är det jul

Nu är det snart jul. I alla fall är det snart dax för julkalendern här kommer klipp från alla vi börjar med 1960-1969 här finns inga jag kommer i håg Sen fortsätter vi raskt till 1970-1979 här kommer jag bland annat i håg 1971 och så fem myror... 1979-1989 här hittar vi min systers favorit. Och så Albert & Herbert en riktig höjdare Tillslut har vi högen där mors favorit är med Ska se om jag hittar fler att lägga in sen. Kanske skapa en egen adventskalender med klipp. Hm det tål att tänkas på

Stugan sommaren 2007

Nu har jag hittat en ny sak hoppas ni gillar det.


Min farmor

Här kommer en bild på den människa som jag saknar mest av allt i hela världen. Hon skulle i år fyllt 100år och det är snart 22 års sen hon gick bort. Hon hette Allie och hon var det äldsta barnet av 4. 34år gammal födde hon min pappa som hon fick uppfostra själv. 

Det som är lite kusligt att när jag var liten så sa hon ofta: "Att bara jag får leva tills att du gift dig och tills att du fått ditt första barn." Jag gifte mig våren 86 och då blev hon sjuk. Daniel föddes i nov -86. Sen dog hon i början på året 87.

Och trots att det nu är snart 22år sen hon dog så går det nästan inte en dag utan att jag tänker på henne. Tänker på alla samtal vi haft. Allt som vi gjort tillsammans. Det är som i Ronja Rövardotter när Skalleper har dött så säger Rojas pappa: "Han fattas mig". Och precis så är det min farmor fattas mig. På bilden är det jag som sitter i hennes knä. Jag är 1månad gammal och alla gemensamma stunder ligger framför oss.

Daniel 22år i dag

I dag för 22år sen föddes min älskade Daniel. Jag kan inte fatta att det är 22år sen. Satt och tittade på lite bilder i morse och tänkte att ni skulle få ta del av dem.
Här är Daniel bara ett par veckor. Han sitter i köket i huset i Löddeköpinge.Här har vi flyttat till Vollsjö. Han är ca 6mån och det är storasysters ET som han får lånaEn gång provade vi på husvagnssemester. Vi åkte till bland annat till Skara sommarlandHär sitter han i Köket. Han vill säga att han vill ha velling. Lägg märke till det fina golvet och de fina tapeternaImponerad Daniel tittar på pengarSommaren -87 var han i Köpenhamn för första gångenHär sitter han på farmors gräsmatta med Martin och kusinen VickieHär är Daniel på Tosselilla. Han krockar lite senare med en Smurf så den tappar ett huvud. Men det tycker Daniel bara är cooltHär är han i sitt nya rum på RapsvägenEn höstpromenad till hästarna vid StenängaNytt rum igen. nu är det på Soprangatan Datorer är jättekul.En varm sommardag i spridaren i trädgårdenHär hjälper han till när Martin tar studentenUppklädd för att fira Martin

Hur blev det nu?

Hur blev det nu måndag så fort igen? Tänkte att det var ju bara en sekund sen det var måndag sisst. Ja ja tiden går ju fort när man har rolig brukar man ju säga.

Idag är jag tillbaka till det vanliga på jobb med tidrapporter, registreringar m.m m.m. Fast telefonen har varit tyst och snäll idag. Skönt.

Mässan är över och det är också skönt. Fast det var ganska kul. Ganska kul är denna film som jag bifogar här. Jag hade skämts.

Ha en riktigt bra dag

Reflektioner från mässa

Hej på
Nu är det flera dagar sen jag skrev något. Men jag har bara inte orkat. Sover inte efter som jag bara hostar och hostar. Fast i natt har jag faktiskt fått ett pass sammanhängade sömn på 2timmar jippie. Men det var inte det jag skulle skriva om. Det är ju bostadsrättsmässa i malmö denna helgen  och den började i går. Jag är där om en av representanterna från jobb. Och jag funderade mkt i går på betende hos folk somgår på mässa.Hur olika man närmar sig. Det var ju fredag i går och inte så mkt folk. Många pensionärer som fördrev dagen med att gå runt i de olika montrarna.
Vissa går med stadiga steg och faktiskt tittar efter vilket företag dt är som ställer ut. Dessa är ofta intresserade av vad man kan erbjuda.
Sen har vi dem som bara har siktet inställt på om man kan få något. De styr sina fötter rask och bestämt bort till gotteskålen och så greppar man några bitar. Finns det som hos oss två skålar med samma innehåll så går man till båda och man ser till att ta med sig allt gratismaterial.

Sen har vi nästa typ de vill gärna ha en godis men de vågar inte riktig så de smyger runt lite innan de när de ser att man är upptagen på annat håll smyger sig fram och tar en karamell eller två.
Sen har vi en ytterliggare typ som nästan går förbi innan de bestämmer sig för att titta Dessa är ofta intresserade men vet inte hur man ska närma sig,
Sen har vi så de två typer som har samma betende men olika orsaker till att de kommer. De vet precis vem man är men de har olika anledningar att komma fram den en ena vill berätta att de är kund hos oss men och att de är så nöjda de pratar ofta med en som om man verkligen kände dem. Bästa polare typ. Den andra är tvärt om de vet vem man är men av en eller annan anledning använder de sig av en konkurrent och detta vill de gärna informera om typ: Ha vi har valt nån annan.

Jag skriver inte detta för att jag tycker bättre eller sämre om någon utan för att jag tycker det är så intressant att betrakta folk i alla möjliga och omöjliga situationer och jag slutar aldrig att förvånas över hur fantastiska vi människor är så olika men så lika i alla fall.

nu ska jag gå in i duschen och göra mig i ordning för att köra till mässan ännu en dag,
http://www.bostadsmassan.se



Har ni???????

Har varit på idémakeriet? En butik i Sjöbo som jag missat länge men nu har jag hittat den och nu har jag hittat den på nätet. http://www.idemakeriet.se/  en annan fantaskt sida är http://www.systerlycklig.se/ Så nu tycker jag alla att ni ska titta in där tipset om systerlycklig fick jag från en annan trevlig sida kolla gärna in den med. http://originellt.blogg.se/
och när jag nu håller på så titta in på min mors och min systerns med. Deras länkar hittar du på min sida.

wilma en annan favorit hund


Tisdag och jag är jättetrött

Då är det tisdag och tack och lov för det för de dagarna brukar vara lugna. Men och andra sidan tar tisdagarna aldrig slut. Vi brukar kalla dem för långe tisdag. Men nog om det. Snart är det dax att bege sig till jobb och eftersom jag inte sovit något alls nästan i natt tar jag det lite kugnt nu på morgonen. Jag har försökt sova påp soffan eftersom att jag har fått tillbaka den jvla hostan. Och det räcker ju att en i familjen inte sover.
 Problemet med att sova i soffan är av vi inte har några persienner och att grannen har en ytterlanmpa tänd hela natten. Men jag löste det med att sätta en blomma som dolde lite i alla fall. I dag ska jag försöka få en tid hos läkaren eftersom inte ens cocillana-etyfyn hjälper. Och den brukar normalt knocka mig. Sätte in en bild dels på det och dels på favorithunden lady. Ha en bra dag. Och tyck lite synd om mig.


Är du gammal? Här kommer svaret

25 tecken på att du börjar bli gammal.
 
1. Dina växter hemma håller sig vid liv, och ingen av dem går att röka.
 
2. Att ha sex i en 80-säng är helt uteslutet.
 
3. Du har mer mat än öl i  kylen.
 
4. Klockan 6:00 är det dags gå upp. Förr var det dags att  lägga sig vid
samma tidpunkt.
 
5. Du hör din favoritsång i hissen.
 
6. Du tittar på vädret på TV.
 
7. Dina vänner gifter och skiljer sig, istället  för 'gängar' och 'dumpar'.
 
8. Du går från tre månader ledigt om året till fem veckor.
 
9. Jeans och t-shirt är inte längre att 'klä sig fint'.
 
10. Det är DU som ringer polisen, när de där &%@# grannungarna inte sänker
volymen på stereon.
 
11. Äldre familjemedlemmar drar sig inte längre för att dra snuskiga skämt
i din närhet.
 
12. Du vet precis när ICA stänger, men inte McDonalds.
 
13. Din bilförsäkring blir billigare, men amorteringen blir högre.
 
14. Du matar hunden med av experter rekommenderad föda, istället för
gårdagens pizzarester.
 
15. Du får ont i ryggen av att sova på soffan.
 
16. Du tar tupplurar på dagen.
 
17. Middag och bio är hela dejten, istället för bara början på en.
 
18. En 150-grammare med pommes klockan 3 på morgonen vänder uppochner på
din mage,  istället för att lugna den.
 
19. Du går till apoteket för att köpa Ibuprofen och magsyredämpande,
istället för kondomer och graviditetstest.
 
20. En 40-kronorsflaska med vin är inte längre 'grymt bra'.
 
21. Du äter riktig frukost vid frukostdags.
 
22. 'Fan, jag kan inte dricka på samma sätt som jag gjorde förr...' ersätts
av 'Jag kommer aldrig mer dricka så  mycket!'
 
23. 90 % av tiden du spenderar framför datorn är faktiskt arbetsrelaterat.
 
24. Du dricker ett par öl innan du går till baren, för att spara pengar.
 
25. Du gratulerar dina vänner när du får höra att de väntar barn, istället
för att utbrista 'Åfan! Vad har du nu gjort?!?' 
 
Dagens bild är från när jag var en 10år (tror jag men jag är inte säker)


bilderna jag lovat

Ja då är vi hemma igen. Och det är nu jag ska lägga in bilderna från fars dag men jag glömde bort att ta några. Men på väg hem lyckades jag ta några med mobilen så de kommer här. Och så läggar jag in en bild på min pappa när han gjorde lumpen.
från en fest när jag är en ca 10 år

Fars dag

Så är det då fars dag. Och snart ska vi först till svärfar och äta middag sen ska vi till far & mor och dricka kaffe. Och så är det ju det här med badrummet. Så vi får väl skynda oss hem och fortsätta. Jag ska försöka ta nån bild och sätta in här sen. Så vi hörs av senare, ha det bra så länge

Ett färdigt badrum

Trodde ni att vi var klara? nej det är vi inte men jag tänkte att ni kan titta på det andra badrummet som faktiskt är klart. Ha det så bra så hörs vi i morgon.


dax för kakel
Det närmar sig
golvet
duschhörnan på platsvasken

Sitter och försöker bli klokare

Försöker lära mig mer om hur dett med bloggeriet funkar. Jag konstrar i kodmallar och vet snart vare sig ut eller in. Och när jag blir så här att jag känner att stressen kommer så har jag en fil sparad på datorn, Jag fick filen för ca 3-4 år sen och den kommer jag inte att ta bort .Jag hittade  nu på nätet med så här kommer den till glädje för alla er andra med.


lördag morgon och jag sitter och tänker på allt möjligt

Ja så är det då lördag och meningen är att man ska sova länge och njuta men här sitter alltså jag. Har redan varit vaken ett par timmar så snart är jag väl trött och somnar. Fast om 20 min ska jag vara och lämna tillbaka en superbra maskin som har hjäpt oss i badrummet. Men om detta kan du läsa senare då jag ska lägga in lite fler bilder från vår badrumsrenovering. I dag ska det komma en till och titta på vårt projekt och så har jag hittat en sorts våtrumsskivor som jag tycker ät snygga men vem vet om de är bra suck jag blir bara mer och mer gråhårig. Jag lägger in en bild som visar hur det kan se ut.

min mor har skaffat sig en blogg jag ska se om jag hittar den. Hon skickade ett mail men inte vad den hette så det kanske blir svårt men jag har mina aningar.

Badrummet

Ja ha hur går det så med badrummet? Tja jag vet inte framåt går det men inte så fort som jag skulle vilja. Just nu har vi lite förfrågningar på kostnader så jag hoppas att det kan ta fart igen. Fast det är klart i kväll ska vi plocka bort den gamle plastmattan. Jag lägger in lite bilder så länge

Fredag igen och några visa ord om städning

  • Kom ihåg... ett lager damm skyddar träet inunder...
  • Ett hus blir ett hem först när man kan skriva 'Jag älskar dig' på möblerna.
  • Jag har tillbringat oräkneliga timmar med att STÄDA! Det brukade ta mig 8 tim varje veckoslut att göra allt precis perfekt - om någon skulle komma. Sen upptäckte jag en dag att ingen kom; de var alla ute och levde livet och hade kul!
  • Damma om du måste, men vore det inte bättre att måla en tavla eller skriva ett brev,
    baka en kaka eller så ett frö...

    Fundera över skillnaden mellan önska och behöva?
  • Damma om du måste, men man har alltför lite tid,
    till att simma över floder och klättra i berg, lyssna på musik och läsa böcker, umgås med vänner och leva sitt liv.
  • Damma om du måste, men världen är där ute med solen i dina ögon, vinden genom ditt hår, ett lätt snöfall,
    en regnskur.
    Den här dagen kommer inte tillbaka.
  • Damma om du måste, men tänk på att ålderdom kommer och den är inte vänlig.
    Och när du går bort -- och gå bort måste man -- ja då blir du, just du, mer damm!




EN ROLIG SAK OCH SÅ MIN MOR

En rolig sak som jag fixat till på min sida. ( Jag har faktiskt Lunch nu så det är inte på arbetstid är att det finns en översättningsfunktion som översätter min sida till valt språk titta längst upp på bloggen så har du en översättnings rullgardin. Om det nu funkar som det ska. Men jag tror nog jag får fixa lite till innan det blir bra. En bild på min mor var det ju. Här kommer en


Brrr

Fy vad kallt det var i morse. Jag skulle tanka bilen och fast att termometern stod på 8grader så skulle jag nästan kunna svära på att det var -15. Men det är den förbenade skånska blåsten som ger sig till känna. Jag tycker att de västa månaderna på året är November och Januari. November för att det är så mörkt överallt och träden har tappat sina fina höstblad. Sen kommer December och man sätter upp ljusstakar och pyntar och då blir det genast lite bättre. Sen kommer då den tråkiga Januari då allt pynt ska ner. 

På tal om jul och så så har vi konstaterat att det inte finns någon ledig helg kvar innan Jul Suck.
8-9: e Nov Fars Dag. Det glömmer ni väl inte. Dessutom ska vi till Svärmor och äta gås.
14-16 Och då har vi bostadsrättsmässa i Malmö Fredag - Söndag och där är vi representerade som utställare. (Inspecta Sweden AB)
22 eller 23 så är det dax för årets besök på Vellingeblomman www.vellingeblomman.se
29-30 är det Julbord med svärfar på lördagen och på söndagen är det dax för:

Julstök på Kulturen i Lund

KalendariumBildHela museet fylls av julstämning med plats för både gamla och nya traditioner. I husen är julborden dukade, det är eld i spisen och hantverkare i arbete. I gränderna finns marknadsstånd, musik och mycket annat. Välkomna till Kulturen och en fantastisk julstämning!

Vad: Arrangemang

När: söndag den 30 november 2008 11:00 - 17:00

Hur: 70kr (stud 35kr, medlem/barn gratis)

Anknytning till: Jul på museet

5-7:e Julbord med Jobbet och i år får respektive följa med. Jag har bokat in oss på hotell så vi slipper tänka på hemfärden.
12-14:e Åker vi till Blekinge för att bla bada i vedeldad badtunna. Jag har bokat in att det ska snöa lite lätt när vi sitter där med vinet i det varma vattnet. Förhoppningsvis kommer bild på detta sen.
1 Sista helgen innan jul är ledig fast då får man väl fixa de julklappar man inte hunnit med innan.

En annan sak jag har lovat min mor att jag ska sätta in bild på henne men hon får vänta lite till.


En Stolt Amerikan & En helt pantad

Så blev det faktiskt som jag ville Obama vann. Och när man tittat på TV nu på morgonen så är det nästan lite frälsaren har kommit stämmning. Tänkte på en tjej som de intervjuade som sa att "nu äntligen har vi Amerikaner något som vi kan vara stolt över". det tycker jag säger en del om hur mkt detta land behöver detta. En annan tjej som intervjudas sa helt allvarligt: " Att kvinnor kan inte bli presidenter vi kan inte vara inom politiken våra hjärnor är inte skapta för det, vi klarar det inte" Men hallå hur dum får man vara? Konstigt land eller hur?

Och så är det här med dagen bild. Vad ska jag ta? Det får bli en sommar bild till. Här är det Roger som svalkar sig under en cykeltur vid vå sommarstuga. Ha nu en riktigt tevlig dag så hörs vi

Så sant så sant.

Fick denna i dag och vill dela med mig av den.

Varför männen kissar stående...

När Gud hade skapat Adam och Eva, hade han två saker kvar som han

tänkte ge till dem.

Gud sa: - Jag har två saker kvar till er, den ena är konsten att kissa

stående...

Adam avbröt: - Jag, jag vill ha den, det skulle vara riktigt kul,

livet skulle vara mycket lättare och roligare!

Gud tittade på Eva som nickade och sa: - Varför inte, det är inte så

nödvändigt för mig.

Så Gud gav Adam den här gåvan. Adam skrek av glädje, hoppade upp och

kissade runtom,

skvättande på väggarna och sprang till stranden och kissade och

beundrade mönster han gjorde i sanden.

Gud och Eva tittade på Adams glädje och Eva frågade Gud:

- Och den andre saken som Du skulle ge bort som gåva?

Gud svarade suckande: - Hjärnan Eva, hjärnan.


Egypten sommaren 2008

Vem skulle ni?

Ser i bland på ett program som heter go kväll (tror jag att det heter) Det är inte så ofta och i bland är det en repris jag trillar över. Men i alla fall så finns det en del i detta program som handlar om att någon får komma dit och sk bjuda på middag. Man får bjuda in 4st. Och det är helt fritt vem som man bjuder in. Detta har fått mig att fundera på vem och varför skulle jag bjuda in. Och visst finns det massor av människor som man skulle vilja bjuda, men det finns så otroligt många man skulle vilja prata med. Så vem?

Jag tror i alla fall att jag skulle vilja bjuda in:
Astrid Lindgren Att få prat med henne måste vara som en lisa för själen. Höra hennes tankar och fundering.
Tomas Di Leva. När han blir intervjuad i Radio/TV så funderar jag på om han verkligen är så god som han ger sken av. Detta skulle jag vilja försöka lista ut.
Sen skulle jag vilja ha med
George W. Bush USAs president tänk att få prata med denna männska som ofta i mina ögon är helknäpp och som i alla fall lyckades vinna en andra gång. Fast det säger kanske bara en massa om hur okloka Amerikaner är.
Till sist så tror jag att jag skulle välja (eftersom nu George är med) USAs första president George Washington. Undrar vad han och W Bush skulle prata om. Och undrar vad han skulle tycka om världen i dag. Sen tror jag nog att även Astrid och Tomas skulle vilja säga ett och annat till Mr Bush.

Undrar hur det går i valet i USA i dag. Jag hoppas att det finns så många i USA som har tillräckligt förstånd att de väljer Obama. Annars ger  jag helt upp detta Land och folk.

Dagens bild får jag väl också få med fast det är en som jag tog i går kväll på väg hen från jobb. Den är tagen av mobilen så kvaliten är inte så jättebra. På dagen funkar det att ta bilder men på kvällen är det sämre. Ha en bra dag alla.Ofta så stannar jag till och tänker att Malmö är bra vackert i alla fall.

Måååååååååndag morgon

Så är man då på jobb igen. Jag har tagit en liten paus och istället för att gå och hämta kaffe skriver jag några rader.
Jag var på Bio i går och såg Mamma mia. En jättebra film men synd att Sjöbo inte kan skaffa en bättre biograf. Det är visserligen lite billigare än i stan men i stan slipper man suddiga kanter och bilden är större och stolslutningen i salongen är inte obefintlig. Men filmen var bra kan verkligen rekomenderas. Bra musik snygga män vad kan man mer begära.

På jobb är det som vanligt allt för mkt att göra men jag har satt upp en stör ej skylt som  i alla fall en del tittar på.

Nu måste jag fortsätta. Sätter in en bild på min utsikt.

Ha en riktigt bra dag.

Här skulle jag faktiskt kunna tänka mig att bo.

Lite allt möjligt

Ja ha då har Bitte fått mig till att prova på detta. Får se hur länge det håller tänkte börja med att berätta hur det går i vår badrumsrenovering. Sakta men säkert så går det framåt. Jag hoppas på att kunna ta ett första advent bad men det ser lite dyster ut just nu men men skam den som ger sig det är ju inte första advent ännu.

I bland längtar jag efter att få bo i lägenhet. Att slippa fundera på hur man ska renovera hur pengarna till renoveringen ska räcka till. Men men jag vill nog bo här i alla fall. För när det är klart är det en skön känsla att detta har vi gjort själv. Och vi har ju inga jätteprojekt som våra kära vänner i Hörby. De jobbar och sliter med sitt drömboende. Jag är så imponerad över hur de orkar. De har nu i alla fall fått kök efter ett år utan. Ja ja nog om det. Nu är det vårt badrum som vi håller på med. Och efter mkt vånda så beslöt vi med tanke på bbåde ekononomi och nya regler att välja att INTE sätta kakel i detta.
Vi börjar med att riva den gamla dusch delenNu börjar det likna någotAvloppet måste dras om så det måste göras nya hål i golvet. Rogge jobbar påÄven elen måste dras om. Till det har vi Möller vår räddning

Välkommen till min nya blogg!

Jaså var det här jag skulle börjat? Ja jag är ju nybörjar på detta så det får väl bli inlägg 2 fast det borde vara 1.
Sätter in en bild sen vår semester.

Vid havet vid kolmården

RSS 2.0