Nu blir ni väl förvånade

Men tro inte att det ska bli en vana. Men jag måste berätta en sak.
Jag och Elin har ju stått på bakluckeloppis och inte riktigt vetat vad vi ska göra av pengarna. Men så fick Roger syn på en artikel i Ystan och rätt som det var så var det bokat och klart.

Vi ska på SPA
De har ett erbjudande just nu på Ystad Saltsjöbad 795:- för övernattning och frukost och inträde till spa avdelningen. Egentligen 595:- men vi betalar 200:- extra för ett bättre rum med havsutsikt. Sen ska vi nog lägga till floating och spamassage för 695:-/ person. Här kommer lite bilder som jag snott från deras sida





Kanske kommer vi inte att kunna sitta ute men bilden är så fin så jag kunde inte låta bli att ta med den. Det finns även en bild till längre ner som nog vi inte heller kommer att göra i alla fall inte i badrock.

 Det kommer nog inte vara snö heller men som sagt en fin bild är det



Så trodde ni att jag var död kanske men icke sa nicke

Till allas förvåning finns jag kvar och efter påtryckningar från Bitte tänkte jag att det kunde vara dax med ett inlägg.
Att skriva om allt som hänt sen förra inlägget är inte aktuellt eftersom då hade jag nog fått sitta här ett dygn. Så vad ska jag skriva om då?

Jo jag kan ju skriva om vad som hänt idag.

Vaknade som vanligt tidigt och eftersom jag var ledig i går em för att vara med på en begravning så satte jag mig och jobbade ett par timmar.

Begravningen i går gick bra. Jag blir alltid så ledsen när det är begravningar och även om nu Bengt var gammal när han gick bort så är det trist med begravningar i vilket fall som. Men det var en minnesvärd och bra begravning och om Bengt nu sitter på ett moln så tror jag nog att han är nöjd både med sitt liv och sin begravning. Om det var han själv eller Barbro som valt musiken som spelades vet jag inte men det var mkt passande.  Bland annat så framfördes denna
http://www.youtube.com/watch?v=GF_NDRM3498

Men tillbaka till i dag. Denna helgen är det ju Sjöbodagarna och visst såg det kanske bra ut på programmet men så mkt i verkligheten vet jag inte om det var. Men vad annat är att vänta men tanke på att hela Sjöbo Centrum håller på att avfolkas. Förr var det alltid mkt folk ute men nu är det enbart deprimerande att gå längs västergatan/norregatan.

Så för att trösta mig så sitter jag nu och skriver på denna blogg och dricker ett glas rött. Och lite avundsjuk på Bitte är jag för hon ska bada badtunna i kväll.  Och att hösten är här behöver vi inte tveka om. Skål på er go vänner



RSS 2.0