Vinna vin

Ja så blir det ett litet inlägg i dag igen. Det har gått en vecka sen senast. Jag har jobbat och det känns som om jag inte varit ledig alls. Det är inte klokt vad tiden susar iväg.

Det är inte så mkt bloggande här på senaste tiden. Har blivet små kommentarer i Facebook istället.

I kväll är det dax för vinträff. Jag skulle vilja säga att det är min tur att vinna och tittar man på mitt vinställ så är det så, men faktum är att jag vann ju senast. Tror i alla fall att det var senast så jag lovar att jag inte ska bli ledsen om jag inte vinner. ( Bara lite)

Bitte kommer inte att vara med så hon kan inte vinna 1:a pris (hAA på dig Bitte)

Ska köra till Tomelilla och hämta mor & Far så jag får hålla mig till att dricka Cola men det dör jag inte av.

Ha det så bra jag återkommer senast i morgon med om hur det gick på vinträffen

Fredag

Ja ha då är det alltså dax. På måndag börjar jobbet. Det har varit 4 jättesköna veckor med både nöje och vila. Och faktiskt har jag inte så stor ångerst för att det är dax att jobba på måndag. Men det är klart att först ska vi ha helg. Så på måndag så är det kanske värre.

Ihelgen får vi gäster. Det är Lasse & Maria med barn som kommer från Blekinge. Ja det är inte säkert att Gustav följer med han skull kanske ut och jaga med farfar.

En stor del av sem och sommaren har gått åt golf ( känns det som i alla fall) Och detta trots att jag inte spelar. Det är ju Roger som håller på att ta grönt kort. Och det har fått styra en hel del vart och vad vi har gjort.

Nu ska jag vika tvätt. (var kommer den ifrån) Ha det så bra så hörs vi snart igen.

Sätter in en bild på en snygg brud


Bara ett litet inlägg

Hej på er alla. Det har inte varit så mkt bloggande på ett tag. Men jag tänkt att nu ska jag i alla fall skriva ett par rader.

Sen vi kom hem från Stockholm har vi firat Martin på hans födelsedag. Kan inte riktigt förstå vart tiden blir av. Men så är det ju för oss alla. Peter kom också till stugan och han ska ta ner två träd som börjar bli lite dåliga.






Det har ju varit jättefint väder så det har ju varit en del badande (Badade i Ystad igår, det var 21grader minst) Så har vi haft besök i stugan av Kim & Gunilla och deras pojke Oscar. Det blev en trevlig och skön kväll.


Jag fick en fin blomma

Oscar tycker om att fiska så han Roger och Kim var nere vid sjön ett tag. Det blev en del aborrar och så en gädda.



Sen har vi augbilden på stugan


Igår var vi med Ankie & Lady på ystads djurpark




Efter djurparken så tog vi en golfrunda Roger vann ( fast det var vi andra som var snälla men berätta inte det för honom)

Hemma igen

Så är vi då hemma igen efter en underbar vecka i Stockholm. Det var som vanligt väldigt mkt att se och uppleva. Man går och går flera timmar om dagen. Men man fikar mkt gott och onyttigt med. Så någon hälso kur är det inte. Vi köpte ett Stockholmkort och det utnyttjade vi så mkt som vi hann och orkade. Det var pridefestivalen samma vecka som vi var där men det var inte något som vi märkte av. Först i lördags när vi skulle åka hem så var det massor av folk i stan. Men det är inte så konstigt för det var ju på lördagen som den stora paraden skulle äga rum. Som sagt allt var bra. Solen sken så där lagom på oss. Inte var det så varmt att vi inte kunde gå istan men inte kallare än att det räckte med t-tröja. En gång regnade det men då var vi inne på ett museum så det märkte vi inte. Så till alla er som ev inte varit i Stockholm. ÅK DIT. Jag har gjort några slides som får visa det ÄR många bilder jag vet. Vi börjar med resan upp och lite till
Sen kommer skansen
Och den kommer allat det andra

RSS 2.0