Daniel 22år i dag

I dag för 22år sen föddes min älskade Daniel. Jag kan inte fatta att det är 22år sen. Satt och tittade på lite bilder i morse och tänkte att ni skulle få ta del av dem.
Här är Daniel bara ett par veckor. Han sitter i köket i huset i Löddeköpinge.Här har vi flyttat till Vollsjö. Han är ca 6mån och det är storasysters ET som han får lånaEn gång provade vi på husvagnssemester. Vi åkte till bland annat till Skara sommarlandHär sitter han i Köket. Han vill säga att han vill ha velling. Lägg märke till det fina golvet och de fina tapeternaImponerad Daniel tittar på pengarSommaren -87 var han i Köpenhamn för första gångenHär sitter han på farmors gräsmatta med Martin och kusinen VickieHär är Daniel på Tosselilla. Han krockar lite senare med en Smurf så den tappar ett huvud. Men det tycker Daniel bara är cooltHär är han i sitt nya rum på RapsvägenEn höstpromenad till hästarna vid StenängaNytt rum igen. nu är det på Soprangatan Datorer är jättekul.En varm sommardag i spridaren i trädgårdenHär hjälper han till när Martin tar studentenUppklädd för att fira Martin

Kommentarer
Postat av: Bitte

Nä det e inte klokt vad tiden går och jag blev mormor för ca 1 1/2 timme sen

2008-11-18 @ 11:34:33
URL: http://bitteohl.blogg.se/
Postat av: Bitte

2008-11-18 @ 11:48:25
URL: http://bitteohl.blogg.se/
Postat av: Marie

GRATTIS till mormor Bitte

2008-11-18 @ 13:03:16
URL: http://mariesplats.blogg.se/
Postat av: Ankie

Så snäll han ser ut på alla bilderna, vad hände sen :)

Bara skojade, han är fortfarande snäll, själv har jag varit och städat till honom idag, och ska sen upp och lämna hans presenter!

Han vet själv inte när det är kalas, vet du?

2008-11-18 @ 13:27:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0