Som jag sa

I helgen var det ju dax för stugan. Jag körde direkt från jobbet till stugan och så skulle Roger komma lördag med sina föräldrar och så skulle vi titta på vitsipporna och ha det bra. I alla fall lördagen kom och stackars stackars Roger hade ont i halsen. ( En stacksrs man med halsont , de har det inte lätt) Ja ha vad gör vi nu. Elin kom på att hon ville minsan upp till stugan, OK sa jag då kommer jag och hämtar dig.
Sagt och gjort jag kör hem men när jag kommer hem har kompisar till Elin ringt och de vill gå på vårdagen uppe i centrum. ( Och kompisar är viktigare än mor/stugan/ allting annat)
Eftersom jag inte visste detta hade jag ju lämnat stugan med värmen på så upp igen måste jag och Roger hade inte ändrat sig hans hals behövde vila. Men döm om min förvåning, Martin kom på att det var länge sen han var med. Så han vill följa med upp. Martin och jag körde upp och hade en mysig kväll. När söndagen kommer ringer jag till Ankie och Mor & Far och säger att de kan komma på fika och det blir en eftermiddag med kaffe kakor och sol innan det är dax att ge sig hemåt för denna gång.

Här kommer lite bilder.

Martin vill inte vara med på bild. Men jag fångade honom i ett obevakt ögonblick.


Snart ska vi få lite mat i oss



Gott!!!!!



Jag lyckas fånga honom igen


Mormor & Martin ska fika



Morfar och Martin


Ankie njuter



Mormor sitter i solen i 25grader och fryser. (Fast de säger ju att man blir frusen med åldern)



Ankie städar sin bil



Och så lady som blir tagen på bar gärning när hon käkar på blommorna. Försöker se oskyldig ut som vanligt



Men eftersom hon är så söt så förlåter man henne.


Kommentarer
Postat av: ingrid

Som jag sagt 1000 gånger, vi skulle hugga ner några träd,de skymmer solen på altanen, utom i ottan! Och det blåste isvindar och jag har ALLTID tyckt om värme. Dessutom hade jag precis taget årets första bad, därav BADROCKEN!

Men Lady är söt även när hon hittar på hyss. Liksom Zenta fast hon inte hittar på hyss!!!

2009-04-28 @ 10:45:37
Postat av: marie

Lilla mor- Du har inte badat. Du kommer förmodligen inte att bada alls i år heller. Ja det skulle vara inomhus i så fall.

2009-04-28 @ 12:37:27
URL: http://mariesplats.blogg.se/
Postat av: Kristina jakobsson

JAg ringde hem till er i lördags och skulle bjuda på grille på Stavröds Gods men det gick inte för du var i stugan och Roger ensam hemma. Men han sa inget om ont i halsen utan han sa tvärtom att kunde du hämta honom så hade det ju varit trevligt men du hade ju redan varit hemma en omgång med Elin så du var nog inte sugen på att åka och hämta honom nu och sen skulle han spela fotboll på Söndagen så det där med ont i halsen det var nog bara en dålig ursäkt.:) jag ringde dig men det var nog ingen tänkning sen blev det för sent. Ni kan väl komma hem och grilla en annan dag. Många kramisar Kristina

2009-04-28 @ 14:49:10
Postat av: Bitte

Jag har nu varit hes i 4 veckor och sovet jättedåligt om nätterna. Nu börjar gubben bli hes så ja jag behöver väl inte säga så mycket mer om det hahahaha.

Åhhhh jag blir så förtröden när du har bilder från stugan, Jag vill också ha, jag vill, jag vill, jag vill.

2009-04-28 @ 15:03:38
URL: http://bitteohl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0