Bilder och töser som ska sova över

Ja då var det alltså dax för Elin att ha tjejkompisar som skulle sova över. Denna gång var vi portade helt. annars brukar vi få vara hemma om vi håller oss undan. Men denna gång så skulle de alltså ha film kväll /fotokväll och eftersom vi har den största tvn så var det hos oss de skulle vara.
Som tur är har vi ju stugan att åka till. Det var inte så kallt denna vecka men det var mysigt nere vid sjön. Jag tog några bilder denna gång med. Fast jag hade som vanligt bara mobilen med mig. Jag glömde batteriet till digitalkameran hemma. Fast jag tycker att de är ganska bra. Vi börjar med en bild på sjön i dimma
Sjön i dimma
Sen är det jag som fottar allt möjligt ialla möjliga vinklar.


Här kommer några bilder tagna på samma plats men där jag exprimenterat med att inte använda blixt, att hålla för blixten, att anv blixt. Bäst blev det att tänta inomhuslamporna och sen skippa blixten.
Denna tycker jag är lite kul för man kan tro att det är ett högt berg men i själva verket är stenen knappt 20cm hög.

Denna bild här nedan har jag tänkt ska åtekomma. Jag tänker att jag ska ställa mig på samma plats 1gång i månaden för att se hur det skiftar med årstiden. Så här är januaribilden.

Och så får vi väl ha en bild på Roger

Kommentarer
Postat av: Bitte

Härliga bilder.

2009-01-12 @ 06:01:35
URL: http://bitteohl.blogg.se/
Postat av: Kristina jakobsson

Vad mysiga bilder du har satt in, jag får väl skarpa till mig med min blogg. Skall bilden med Roger också återkomma en gång i månaden.

2009-01-15 @ 11:33:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0