Det är en sån dag i dag

Det är grått det är blött det är trist. Och man skulle vilja vara i sängen hela dagen.  Och på jobb är det massor att göra. Denna och förra veckan har jag inte jobbat över och nu hopar det sig. Det är för trist när det blir så. Men i dessa tider ska man vara glad att man har jobb. Och det är jag. Fast drömmen hade varit att vinna en massa pengar så man kunde jobba lite mindre.

Vädergudarna är emot att vi ska åka skriskor till helgen. Hade sett fram emot att det skulle hålla sig kallt så vi kunde åka på sjön, men med tanke på hur varmt det varit så vågar man inte. Sätte i alla fall in en bild från en tur på mossen. Det är min kära syster som är med. Lägg märke till hur smidiga vi är. ( Hunden i alla fall). Jag sätter in en bild på Martin en sommar för många år sen.

                 

Kommentarer
Postat av: Bitte

Är så härligt att åka skridskor.

2009-01-14 @ 11:21:31
URL: http://bitteohl.blogg.se/
Postat av: Ingrid

Ja Martin var ju söt. Men det var nog tur för er att bilderna var på långt avstånd. Kan inte upptäcka varken grace eller stil!



Ni skulle ha sett mig i unga dar!!!

2009-01-14 @ 13:53:33
URL: http://ingridsplats,blogg.se
Postat av: Nini

Åh vad jag blev sommarsugen!

2009-01-15 @ 18:40:17
URL: http://nini.bloggagratis.se
Postat av: Ankie

Oj, har martin varit så liten...



Och jag håller med om att en av de två som åker skridkor är graciös. Jag kanske ska lägga ut videon här oxå så folk får riktigt bevis:)))

2009-01-15 @ 18:50:59
URL: http://ankiesplats.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0