Lite allt möjligt

Jaha vad blev det nu i lördags? Ja inte blev det fotboll och inte blev det bio. När allt kom om kring var det rätt skönt att bara gå hemma och "skräpa"  tvätta lite och kolla på film. Laga god mat och sen avsluta men ett långt skönt bad.

Men i dag så var jag upp ganska så tidigt och vi bestämde att vi skulle gå ut och gå när vi ätit frukost. när vi satt och frukost så ringde telefonen. Det var en arbetskamrat från Eisertiden. Och hon var ledsen för att hennes katt som hon längtat efter i många år och nu i höstas äntligen fick hade blivit sjuk så sjuk att hon fick låta honom åka till himlen. Det var så att han skulle bli kastrerad och efter det blev han sjuk och man konstaterade då att han hade hjärtfel och trots att man försökte allt. Åkte till specialister på djursjukhuset i Helsingborg mm så gick det inte. Hela kroppen stängde ner och till slut gick det inte mer. Jag ska åka till henne på tisdag efter jobb och hjälpa henne med datorn. Hoppas att det känns lite bättre då för henne.



Men Roger och jag gick i alla fall ut och även om det inte var något höjdarväder så var det skönt att komma ut och sen körde vi till Jysk och köpte en ny badrumsmatta. Hemma igen blev det kaffe och när man varit ute och gått och är lite frusen är kaffe jättegott. Ja det är alltid gott med kaffe men extra gott då.
Stockbilder - kaffe,  kaffe,   kopp,  tekopp,   tekoppar,  ur,   klocka,  tillbehör.  fotosearch - sök  bilder, foton  och illustrationer


Sen har jag tittat lite på tv läst lite surfat runt lite på nätet och tittat på vad vi ska kunna hitta på en vecka i stockholm till sommaren.
Stockholm, Sverige: Stockholms Slott, Stockholm



Ja visst ja Bitte har ju fyllt år stort Grattis till henne



Nu ska jag titta till middagen ha det bra så hörs vi.

 




 


Kommentarer
Postat av: Bitte

Tackar tackar och jag blev 25 år som alltid.

2009-03-08 @ 21:05:57
URL: http://bitteohl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0