Tänt var det här

I går kväll släkte vi lamporna hos oss i alla fall men när jag tittade runt så hade i alla fall inte mina grannar släkt. Ja hos en granne var det mörkt förutom en ute lampa och den kan de ju ha glömt. Men jag tror att de inte var hemma. Men vi hade i alla fall inga lampor tända, vi hade inte något igång alls. Fast mörkt var det ju inte. Massor av värmeljus överallt. Riktigt mysigt var det. Roger och jag satt i tv rummet ( TV släkt)  och pratade. Elin hade en kompis hemma så de satt på Elins rum och pratde i ljusens sken. Martin han hade sin laptop i gång men inga lampor så det fick godkännas det med. När jag tänt alla levande ljus så gick jag runt och exprimenterade med Elins kamera och det resultatet ser ni längre ner i bloggen.

Annars i går var det öppethus på Öseterlens folkhögskola i Tomelilla. Och eftersom Martin går där så lämnade jag honom klockan 11 och sen körde jag till Bo Ohlsson. För att slå ihjäl några timmar. Jag är inte någon Bo o människa. I går var första gången i år jag var där och hade jag inte skullat lämna Martin hade det nog inte blivit på länge än. Det brukar bli ett par ggr/år bara. I alla fall så gick jag lååångsamt genom gångarna. La något litet i min korg och sen gick jag och satte mig i cafeterian och tog en kopp kaffe en kaka läsk och en pölsa. Mkt dumt att de inte ta kort där. Så jag fick ta mig fram och tillbaka genom hela affären bort till kassan för att ta ut pengar. Det är något de verkligen borde göra något åt. Sen satte jag mig vid ett fönsterbord med en gammal tidning och så gick en timme till.  Jag läste bla en artikel om en familj som där den äldsta fyllde 85 och den yngsta var 58 och slog man i hop alla deras åldrar så blev de 1000år. Ganska fantastikt med en familj som får så många barn och alla klarar sig och får leva så länge. Nog om det efter min fika gick jag till kassan och betalade mina varor och sen körde jag till Martin då var kl kvart över 1 så 2 timmar på Boan är mer än nog. Jag tittade runt på Martins skola hälsade på några lärare och pratade med en som är ansvarig för boendet där och hon tyckte att Martin skulle flytta dit. Och hon föreslog att det hade varit kul om han bodde i ett hus där de fick lära sig mer om och laga mat och sköta ett hem och så och där de ordnar en massa fritidsaktiviteter på kvällarna allt ingår i hyran frukost lunch middag. Men så kom vi till priset. 1 läsår 75000:- Men hallo det går inte. Eftersom att skolan ligger så nära så får man inte något av komunen. Så om Martin vill flytta dit så får det nog bli till de vanliga korridorerna. Då kostar det ca 40000:- för ett år och det är mkt nog.

Nu kommer bilderna jag ta med även de sk misslyckade bilderna för de kan vara ganska coola de med och denna gång är där ganska många "misslyckade" eftersom jag exprimenterade med kameran. Ha det så bra alla









vet inte om det framgår här men Martin är med som en skugga på bilden nedan. Han lämnar bilden innan kamran är klar. Se där man kan kan nästan tro att jag fångat ett spöke.




Roger har varit på Bowling med en massa andra och han vann. Svårt att stå slilla har han.

















Här följer några bilder i svart/vitt




Boan fynd













Kommentarer
Postat av: Bitte

Ja vi satt lite folk här och spelade kort och lite innan 20.30 jagade jag efter en massa ljusstakar så vi skulle kunna fortsätta spela när ljuset skulle släckas. När så klockan var 20.30 tände vi alla ljusen och kollade ut. Gatubelysningen släcktes inte och inte heller ljusen inne på området. Men va fan dkulle vi då släcka för? Hade släckt i alla rummen utom där vi spelade. Det var bara att ta bort alla ljusen från bordet och fortsätta ha tänt.

Jag troode i allafall att gatubelysningen skulle släckas.

2009-03-29 @ 11:28:03
URL: http://bitteohl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0