fryser och har ont i huvudet

arbetsmiljön är inte den bästa just nu här på jobbet, man håller på att fixa med fönsterna så det låter som om man sitter hos tandläkaren hela dagen. Trött i huvudet blir man oxå. Det västa är att detta är tredje gången och de ska hålla på i 6 veckor, som väl är så har de passerat mitt fönster. När de var här utan för så kunde man inte sitta på rummet.
Nu har man bestämt sig för att fixa med värmen oxå så vi har ingen värme. I morse var här 18 grader och det tycker väl en del är varmt men ska man sitta stilla är det inte det. Så nu har vi en liten kupévärmare som vi flyttar runt mellan oss administratörer för att vi ska överleva dagen.
Vet inte om det är detta som gör att jag fryser och har ont i huvudet, hoppas det för jag har inte lust eller tid att bli sjuk.

I helgen har det varit husvisarhelg och vi var och tittade på ett och det var väl ok men inte helbra. Har i alla fall bokat en tid med mäklaren att han ska komma och titta på vårt om ett par veckor och säga vad han tror.


Har nu varit på lite olika husvisningar och tycker nog att göransson & ask verkar bäst. Men vi får väl se vad det blir av det hela. En sak retar mig och det är att om vi säljer huset så får vi en massa i vinstskatt så det kan mkt väl sluta med att vi har mer i lån med ett annat hus trots att det är mindre, suck.


Kommentarer
Postat av: Bitte

Det är inte bara fördelar med att ha ett hus som ska säljas. Kvittar vilken mäklare ni än väljer för de har hutlösa priser och är lika dana hela bunten.

2011-10-10 @ 23:44:18
URL: http://bitteohl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0